Test Amanzi supov na Gradiškem jezeru

V soboto, 10. 8. 2024, so obiskovalci Gradiškega jezera lahko testirali različne modele napihljivih SUP desk – deske, ki so vse bolj in bolj popularne in obenem tudi odlična rekreacija in sprostitev.

Sup deske Allround, Touring in Race, ki so bile tokrat na razpolago za testiranje, odgovarjajo različnim navdušencem, tako začetnikom kot izkušenim suparjem, zato lahko med bogato izbiro najde vsak nekaj zase. Deske so plod domačega znanja in izkušenj in kakor pravi Urban, te supanje prevzame in navduši v takšni meri, da želiš supati čim več.
Prijetno popoldne ob jezeru, ki je bilo obsijano s soncem, je minevalo v dobri družbi in spoznavanju novih prijateljev in ne samo o pogovoru o tem, katera deska je najbolj primerna, da bo supanje čim bolj prijetno, ampak tudi kam se z njo podati, da bo izkušnja nepozabna. Poleg tega so rešili tudi kar nekaj težav, vsaj kar se vesel in desk tiče, tokrat le teoretično na licu mesta za zadovoljstvo obiskovalcev. Poleg supanja pa lahko na vodi uživamo tudi na drugačen način – vse to in še več nam ponujajo v svojem salonu na Gornjem trgu v Mengšu, s to razliko, da tam desk in ostalega pač ne moremo preizkusiti. Ker pa smo kupci vse bolj nezaupljivi, je zelo dobrodošlo, da imamo priložnost stvar prej preizkusiti, preden se podamo v nakup. In ker kaže, da bo vreme še nekaj časa lepo, v Amanzi načrtujejo še kakšno testiranje na Gradiškem jezeru.

DJD; Foto: DJD

 

Tagi