Pomagajmo ihanskim smučarskim skakalcem #Koledarji 2021

V času, ki nam vsem predstavlja nenavadne in težke preizkušnje, se na vas obračajo na vas tudi skakalci Smučarsko skakalnega kluba Sam Ihan.

Vsako leto so koledarje lahko nosili od hiše do hiše. Letos to žal ni mogoče. #Koledarji 2021 so pripravljeni že od začetka novembra in od izkupička je odvisen tudi njihov obstoj. Obračajo se na vas in vas iskreno prosijo za prostovoljni prispevek, ki ga lahko nakažete na spodaj napisani tekoči račun.

“V kolikor bi želeli vam koledar z veseljem pošljemo oziroma dostavimo v nabiralnik ali vhod. Sporočite nam na e-naslov ssklubihan@gmail.com ali Facebook stran / Instagram in se bomo potrudili za vsakega posebej. Tudi druge možnosti za predajo koledarjev lahko uredimo individualno, ki pa bodo upoštevala vsa priporočila NIJZ. Naše sporočilo lahko pošljete ali delite tudi vašim prijateljem”, so zapisali člani Smučarsko skakalnega kluba Sam Ihan.

Prostovoljni prispevek lahko nakažete TRR IBAN SI56 6100 0001 5332 458 (Delavska hranilnica), Kopališka 4, 1230 Domžale. Referenca 00 2021, primer UPN obrazca pa vam lahko pošljejo tudi preko e-pošte ali komentar na FB/Instagram.


“Vsi se veselimo, da ukrepe spremenijo do te mere, da lahko zadihamo na skakalnicah. Otroci si želijo treningov, mi pa odlične dosežke na domačih skakalnicah in skakalnicah po svetu. Hvala, ker vam je ljubezen v zraku pomembna ter tudi 70 letna tradicija skakalnega kluba. Leto 2021 bo polno novosti in tega se veselimo,” so še zapisali člani Smučarsko skakalnega kluba Sam Ihan, ki se vsem, ki so jim pomoč že izkazali iskreno zahvaljujejo.

Miha Ulčar; Foto: SSK Sam Ihan

Tagi