Lovričevi se je v Bratislavi izmuznil naslov tudi v posamični konkurenci

Na profesionalnem teniškem turnirju ITF WTT W15 v Bratislavi, se je žal domžalski teniški igralki Pii Lovrič izmuznil tudi naslov v posamični konkurenci, saj je danes v finalu s 4:6, 3:6 klonila proti latvijski teniški igralki Semenistajevi.

Pia Lovrič je na ITF WTT W15 turnirju v Bratislavi blestele vse dni, saj se ji je tako v posamični konkurenci kot v dvojicah uspelo brez velikih težav prebiti v finale. Na včerajšnjem finalnem nastopu v konkurenci dvojic, sta morala Pia in njena madžarska soigralka Nagyova premoč priznati domačinkama Škamlovi in Zelníčkovi, ki sta slavili s 6:3, 7:6 (5). V današnjem finalu med posameznicami pa je morala Pia priznati premoč latvijski igralki Darji Semenistajevi, ki jo je ugnala s 4:6, 3:6.

Kljub porazu v obeh finalih, je Pia na tem turnirju pokazala odlične nastope in pripravljenost, saj je bila nekaj časa odsotna zaradi poškodbe. Pia je do sedaj na tovrstnih turnirjih osvojila tri lovorike v dvojicah, letos marca pa je v New Delhiju osvojila tudi prvi turnir v posamični konkurenci. Tam je osvojila kar dvojno krono, saj je slavila tudi v konkurenci dvojic.

Miha Ulčar; Foto: Dušan Barbuš (www.peugeottennistour.sk)

 

Komentarji uporabnikov
Tagi