Dvakrat zlato in srebro za SSK Sam Ihan na državnem prvenstvu v smučarskih skokih

V soboto, 10. oktobra 2020, je v Mislinji potekalo državno prvenstvo v smučarskih skokih za mladinke in mladince do 16 let, na katerem so se več kot odlično odrezali tekmovalci Smučarsko skakalnega kluba Sam Ihan, saj so postali ekipni državni prvaki, med posamezniki je državni prvak postal Igor Teodor Herbstritt, državni podprvak pa Žiga Jančar.

Dvakrat zlato in enkrat srebro, je vrhunska bilanca Smučarsko skakalnega kluba Sam Ihan na državnem prvenstvu v smučarskih skokih za mladinke in mladince do 16 let, ki je potekalo v Mislinji. Igor Teodor Herbstritt je postal državni prvak, izjemen uspeh je dopolnil Žiga Jančar, ki se je okronal z naslovom državnega podprvaka. Prav tako se je z naslovom ekipnega državnega prvaka proslavila ekipa v postavi Igor Teodor Herbstritt, Maj Tim Herbrstitt, Samo Seljak in Žiga Jančar.

Med ostalimi tekmovalci in tekmovalkami SSK Sam Ihan je Maj Tim Herbrstitt končal na 17. mestu, Samo Seljak na 24. mestu in Žiga Vaupotič 41. mestu. Zala Mihelčič je pri mladinkah pristala na 7. mestu.

Miha Ulčar; Foto: SSK Sam Ihan

Tagi