Člani LKK uspešni na tarčnem državnem prvenstvu v Novem mestu

V Novem mestu je 9. in 10. septembra 2023, potekalo tarčno državno prvenstvo v lokostrelstvu, na katerem so več državnih naslovov in odličij osvojili tekmovalci Lokostrelskega kluba Kamnik.

V soboto je med članicami z ukrivljenim lokom Teja Slana osvojila 3. mesto, med člani pa je šlo zlato Denu Habjanu Malavašiču in bron Mihu Rožiču. Med dekleti mlajšimi od 18 let je z ukrivljenim lokom bron osvojila Pia Zabret Verbole, med fanti pa je državni prvak postal Oskar Gnidovec. Med mlajšimi od 15 let je državni prvak postal Samo Vrbec. S sestavljenim lokom je bil med mlajšimi od 21 let tretji Matija Rožič. Z golim lokom je med člani postal državni prvak Andrej Resnik, med starejšimi od 50. let pa Gregor Dolar.

Tudi ekipno je LKK pobral več medalj: z ukrivljenim lokom so bili člani zlati in srebrni, mešani ekipi pa zlata in bronasta. Zlato so ekipno osvojili tudi mlajše in mlajši od 18. let.

V nedeljo so z ukrivljenim lokom prva tri mesta zasedli člani LKK: 1. Den Habjan Malavašič, 2. Miha Rožič in 3. Luka Arnež. Z golim lokom sta si medalji pristreljala: Gregor Dolar zlato in Andrej Resnik bronasto.

Iskrene čestitke vsem!

Več rezultatov si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Besedilo in foto: LKK

Tagi