3. hokejski turnir za pokal Term Snovik

V soboto, 2. marca 2024, se je v šotoru pri Termah Snovik odvijal sedaj že tradicionalni hokejski turnir 3 na 3. Tekmovanje se je pričelo ob 13.00 uri na njem pa je sodelovalo devet ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini.

Po skupinskem delu so se najboljše štiri ekipe uvrstile v boj za prvaka. Ansambel bratov Petrič je bil že pred začetkom tekmovanja eden izmed favoritov turnirja s šestimi zmagami, pa so to vlogo tudi potrdili in osvojili pokal Term Snovik. Celotni turnir je potekal v izjemnem “fair-play” vzdušju, za kar gre zahvala vsem ekipam.
Po končanem tekmovanju je sledila še podelitev nagrad. Vse prisotne je pozdravil in nagovoril predsednik Turističnega društva Tuhinjska dolina g. Ivan Hribar, nato pa sta nagrade podelila župan občine Kamnik g. Matej Slapar in direktorica Term Snovik g. Katarina Adam.

Rezultati:

1.mesto
Ansambel bratov Petrič (Lahovče)
(Petrič Nejc, Petrič Rok, Kosmač Luka, Jerič David)

2.mesto
Golazen (Kranj)
(Hafner Boštjan, Benedik Martin, Fende Gašper, Fende Aleš)

3.mesto
Vrpale (Vrhpolje)
(Žurbi Urban, Novak Miha, Novak Matej)

4.mesto 
Eagles (Sveti Duh)

5.mesto
Kruhki (Vrhpolje)

6.mesto
HK Ščuke 2 (Cerknica)

7.mesto
HK Ščuke 1 (Cerknica)

8.mesto
Razbijači (Vrhpolje)

9.mesto
Mehičani (Kranj)

Rezultati polfinala:
Vrpale : Ansambel bratov Petrič 2:5
Golazen : Sveti Duh Eagles 2:1

Tekma za 3.mesto
Vrpale : Sveti Duh Eagles 5:4 (po kazenskih strelih)

V finalu pa je Ansambel bratov Petrič 5:3 premagal Golazen. Nagrada za najbolj borbeno ekipo pa so prejeli Razbijači (Pungertar Anže, Kropivšek Urban, Hribar Luka). Vsem igralcem iskreno čestitamo in jim želimo obilo zmag tudi v prihodnje!

Avtor: TD Tuhinjska dolina; Foto: TD Tuhinjska dolina

 

Tagi