Domžalski AS-i na prvenstvu Slovenije v dvoranskem mnogoboju

Kljub bolezni v ekipi odlični nastopi AS-ov

V Slovenski Bistrici se je v nedeljo, 11. februarja 2014, odvijal zadnji del prvenstvenih tekmovanj za pionirske kategorije v dvorani. Tokrat so se najmlajši pionirji in pionirke pomerili v posamičnem in ekipnem mnogoboju.

Močno oslabljeni AS-i, katerih ekipo je močno razredčila bolezen so tokrat ostali brez odličij. Kljub temu so z odličnimi nastopi potrdili, da spadajo v sam vrh slovenske pionirske atletike.

V močni in številčni konkurenci se je najbolj odrezal Miha Strmčnik, ki je v konkurenci posameznikov zasedel odlično četrto mesto. Skupaj s klubskim kolegom Davidom Hribarjem pa je kot ekipa zasedel četrto mesto. David Hribar je med posamezniki zasedel 16. mesto, mesto za njim pa se je uvrstil rahlo oboleli Žan Vrhovnik.

Med pionirkami je nastopila le Ana Spahič in v konkurenci 75 atletinj zasedla visoko 7. mesto. Lep uspeh potrjuje dejstvo, da je Ana leto mlajša. V svojem letniku pa bi bila prepričljivo najboljša.

Lep zaključek dvoranske atlete navdihuje nove izzive pred sezono na prostem, kjer najmlajši AS-i napovedujejo nove uspehe.

Iskrene čestitke !

Avtor: Roman Lazar; Foto: Atletsko društvo AS
Tagi