Domžalska boksarja Aleksej in Bojan odlična na odprtem prvenstvu študentskega kampusa v boksu

V ponedeljek, 20. maja 2019, v Ljubljani potekalo Odprto prvenstvo študentskega kampusa in državno univerzitetno prvenstvo v boksu 2018/19. Tekmovanja, ki je potekalo v moški in ženski kategoriji, sta se udeležila tudi tekmovalca Kluba borilnih veščin Domžale Aleksej Tandler in Bojan Armeni, oba še osnovnošolca, ki sta se v ringu odrezala več kot odlično, saj sta v svojih kategorijah osvojila prvo in drugo mesto.

Odprto prvenstvo študentskega kampusa je bilo namenjeno vsem članom in članicam ter mladincem in mladinkam, ki so registrirani tekmovalci v boksarski zvezi Slovenije. Tekmovanje v študentskem delu tekmovanja pa je bilo namenjeno študentom s statusom na višješolskih in visokošolskih študijskih programov ter zaposlenim na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih.

Kot smo že omenili v uvodu, sta se odprtega prvenstva študentskega kampusa udeležila tudi tekmovalca Kluba Borilnih veščin Domžale, Aleksej Tandler, ki je osvojil 1. mesto, z 2. mestom pa je razveselil Bojan Armeni.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: FCL Ljubljana, Klub borilnih veščin Domžale

Tagi