Domžale odlične v Banja Luki

Domžale so se teden dni po kvalifikacijah za SKIF DP 2013, ki bo 23. 3. v tradicionalnih Rušah, izkazali v nekdanji Jugoslaviji, Banja Luki, na Karate turnirju, in domov prinesle 10 zlatih, 5 srebrnih in 5 bronastih medalj.

430 tekmovalcev in tekmovalk se je v nedeljo 17. 3. potegovalo za prestižne medalje na 1. Karate-Do turnirju v Banja Luki, katerega je organiziral Karate Klub Bushido, Draško Milovanović iz Banja Luke, Bosna in Hercegovina. Športna dvorana Obelićevo je bila ob 9.00 popolnoma polna, kar pomeni kako je karate šport priljubljen v tem delu balkana.

Iz Slovenije je na turnirju z 11. tekmovalci in tekmovalkami sodeloval tudi Karate klub Atom Shotokan Domžale, v kateri ekipi sta bila tudi tekmovalca KK Ig Shotokan Vanesa Mujdžič, ki se je tekmovanja ob posvetovanju vodje ekipe s Sensei Kokalj, odpovedala zaradi poškodovanega kolena in Dino Mujdžič, ki je na turnirju dosegel lep uspeh.

Zlato in srebrno medaljo in tekmovalki Ruš, Daniela in Petra Milivojević, ki sta domov odnesli vsaka po dve zlati medalji iz kat ekipno in posamezno. V republiki Srbska Krajina se je za Domžale borila ekipa, Branko Teršek, tehnična podpora, Žan Guček, kate posamezno in ekipno 1. mesto, kumite 3.mesto. Iva Perger, kate posamezno in ekipno 1. mesto. Žan Podboršek tri zlate medalje, kate posamezni in ekipno 1. mesto in kumite 1. mesto kadeti. Patricija Vehovec kate ekipno 1. mesto, posamezno 2. mesto, kumite 3. mesto. Luka Repar, kate in kumite 3. mesto. Tjaša Bajc FG Lj.  2. mesto kate in 2. mesto kumite. Grega Teršek, kate 2. mesto, kumite 3. mesto. Vse tri ekipe so v katah osvojile prvo mesto. Mitja Derenda, Shogun Ljubljana, je na turnirju uspešno branil slovenske barve karate sodnika.

Avtor: Zenmedia
Komentarji uporabnikov
Tagi