Domžalčani zmagali tretjič zapored!

Nogometaši Domžal so v soboto odigrali peto prijateljsko tekmo med pripravami na spomladanski del sezone in zabeležili tretjo zaporedno zmago. Po Ivančni Gorici in Kamniku je orožje na igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale položil še Rudeš, ki v hrvaški drugi ligi zaseda peto mesto.

Trener Stevan Mojsilović je v prvem polčasu priložnost namenil nekoliko mlajšemu delu ekipe, ki je iztržil neodločen izid 2:2. Po vodstvu Rudeša, v četrti minuti je bil uspešen Dario Bodrušić, je izid že v 7. minuti izenačil Goran Vuk. Dvakratni slovenski prvaki so prvič povedli v 23. minuti, ko je bil uspešen Jernej Papež, a so gostje z golom Karla Belaka izenačili še pred koncem prvega polčasa. V drugem delu pa popolna premoč Domžalčanov, ki so zaigrali s povsem drugo enajsterico. Že v 51. minuti je domače znova v vodstvo popeljal Dragan Čadikovski. Do konca tekme pa sta bila uspešna še Rudi Požeg Vancaš in Uroš Korun.

Domžale – Rudeš (HRV) 5:2

Domžalčani bodo zadnjo prijateljsko tekmo odigrali v soboto, 23. februarja ob 12:00, ko se bodo v domžalskem Športnem parku pomerili s sosednimi Radomljami.

Avtor: Grega Krmavnar; Foto: Lado Vavpetič; Video: Sedo Rošić, NK Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi