Domžalčani na Premier Cup-u dobili nasprotnike

Nogometaši Domžal do 15 let so v angleškem Manchestru dobili nasprotnike v prvem delu finala Nike Premier Cup-a. Varovanci Primoža Jeršina se bodo v sklopu skupine D v torek pomerili s švicarskim Grasshopperjem, ki so ga v Ljubljani premagali v polfinalu in predstavnikom Združenih držav Amerike Dallas Texans. V sredo pa jih čakata še obračuna z mehiških Chivasom iz Guadalajare in indonezijsko ekipo Saswco.

Trener Primož Jeršin je po žrebu povedal: "Z žrebom sem zadovoljen, čeprav sem si želel katerega od velikih klubov, kar pa ne pomeni, da so ti po kvaliteti boljši od klubov iz naše skupine. Vse ekipe v skupini so zelo izenačene, vendar ob pravem spletu okoliščin lahko napredujemo v naslednji krog. Po kvaliteti morda izstopa le ekipa Chivasa. Prva tekma z Grasshopperjem me nekoliko skrbi, saj je bila naša zadnja medsebojna tekma v Ljubljani, ki je odločala o vstopu v finale, prava vojna in na meji regularnosti. Veliko bolje bi bilo, če bi bila to zadnja tekma skupine.''

Domžalčani so sicer v ponedeljek, v vadbenem centru slovitega Manchestra Uniteda, opravili še zadnji trening pred začetkom uradnega dela finala Nike Premier Cup-a. Prosto popoldne pa so izkoristili za obisk kultnega stadiona Old Trafford.

Spored tekem NK Domžale U15:

torek, 06.08.2013:
Domžale – Grasshoppers ob 09:30
Domžale – Dallas Texans ob 15:30

sreda, 07.08.2013:
Domžale – Chivas Guadalajara ob 10:30
Domžale – Saswco FC ob 15:30

Avtor: Grega Krmavnar, NK Domžale; Foto: Nike Premir Cup
Komentarji uporabnikov
Tagi