Dobrodelnost: S pomočjo koledarjev priprave za vsa dekleta ŽNK Radomlje!

V preteklem letu smo izdelali koledar ženske članske ekipe, po katerem je bilo tudi letos veliko povpraševanje. Lanska zbrana sredstva smo v celoti namenili delovanju otroškega in mladinskega dekliškega pogona in letos ne bo prav nič drugače. Celotni koncept smo letos skupaj z našim sponzorjem zastavili nekoliko drugače in sicer tako, da bomo sponzorska sredstva, ki so bila v lanskem letu namenjena za izdelavo koledarjev, avtomatsko porabili za sofinanciranje priprav dekletom iz socialno ogroženih družin, ostala zbrana sredstva pa bodo namenjena celotnemu otroškemu in mladinskemu pogonu ŽNK Radomlje. Nismo pa prikrajšali niti zbirateljev koledarjev …

Danes je gospodarska in finančna situacija v naši državici na sončni strani alp iz dneva v dan težja, vse več staršev pa na žalost svojim otrokom ne more privoščiti vsega, kar bi si otroci želeli. Zato smo se v našem klubu skupaj s sponzorjem odločili, da bomo del sponzorskih sredstev, ki so bila prvotno v načrtu za izdelavo koledarjev članske ekipe, raje porabili v humanitarne namene in tako priskočili na pomoč nekaterim staršem in igralkam ter sofinancirali del priprav tistim dekletom, ki si jih zaradi težkih finančnih razmer v nasprotnem primeru nebi mogle privoščiti. Preostala sponzorska in zbrana sredstva z naslova koledarjev bodo tako kot lansko leto namenjena izključno delovanju otroškega in mladinskega dekliškega pogona ŽNK Radomlje.

Zbiratelji koledarjev ne bodo prikrajšani
Navkljub vsemu pa smo (sicer nekoliko drugače) poskrbeli tudi za tiste, ki si želijo koledar ŽNK Radomlje pri sebi doma. Izdelali smo koledarje vseh dekliških in ženskih ekip ŽNK Radomlje (U11 in U13, U15, U17 in članic) v velikosti posterja – A3 format, ki jih lahko naročite preko naslova info@znk-radomlje.si. Minimalni prispevek za naročeni posamezni koledar znaša 5 EUR, prispevke zbrane iz naslova koledarjev pa bomo pridodali zbranemu znesku. Vsem, ki nam boste pomagali se že sedaj iz srca zahvaljujemo, največjo zahvalo pa bodo dala dekleta sama, s svojimi nasmehi, zadovoljstvom, dobro voljo in razigranostjo.

Nogomet je plemenita igra, ki ljudi združuje in povezuje vedno in povsod. Del svetovnega nogometnega kolesa smo tudi v Radomljah in verjamemo, da skupaj zmoremo veliko in še več, kar smo v preteklosti že večkrat dokazali. V videu pa si lahko ogledate, kako Svetovna nogometna zveza (FIFA) skrbi za otroke po celem svetu.

Najlepša hvala vsem našim sponzorjem, donatorjem in vsem ostalim, ki ste in ki na kakršen koli način pripomorete k delovanju našega društva. Obljubljamo vam, da se bomo tako kot do sedaj in še bolj, trudili tudi v bodoče.

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!!

Avtor: Uroš Juračič; Foto: ŽNK Radomlje; Video: FIFA TV
Tagi