Dobrodelni rekreacijski turnir v košarki – Uresničimo sanje

V soboto, 21. aprila 2018, bo na Športnem igrišču v Šmarci pri Kamniku prvič potekal dobrodelni rekreacijski turnir trojk v košarki. Športno dobrodelni dogodek bo potekal v sklopu akcije Uresničimo sanje, vsa zbrana prijavnina ekip pa bo šla v fond za otroke s posebnimi potrebami in 18-letno dekle, ki se bori z levkemijo.

Dobrodelni rekreacijski turnir, ki bo potekal v soboto, 21. aprila 2018, od 9. ure dalje na Športnem igrišču v Šmarci (pri gasilskem domu), bo obenem tudi zaključek dobrodelne akcije Uresničimo sanje, v okviru katerega je 14. aprila 2018, potekal dobrodelni koncert v CIRIUS Kamnik.

Na turnir se lahko prijavijo moške, ženske in otroške ekipe. Glede na število in starost prijavljenih, pa bodo organizirali starostne skupine. Prijave so možne na telefonski številki 070-477-702 ali preko e-naslova: simon30ster@gmail.com. Prijavnina na ekipo znaša 30€. Vsa zbrana prijavnina ekip bo šla v fond za otroke s posebnimi potrebami in 18-letno dekle, ki se bori z levkemijo. Pokale za najboljše ekipe je prispevala Steklarna Rogaška, vse udeležence turnirja pa bodo otroci s posebnimi potrebami nagradili s simboličnimi darili, ki jih bodo izdelali sami. Istočasno bodo potekale tudi otroške delavnice.

Organizatorji turnirja pravijo, da bo na samem dogodku prisotna tudi skrinjica, v katero bodo obiskovalci lahko darovali kakšen evro ali dva z namenom, da uresničijo sanje tem otrokom. K sodelovanju vabljeni tudi podjetniki, vsaka donacija je namreč več kot dobrodošla. V zameno za donacijo ali sponzorstvo, bodo organizatorji poskrbeli za reklamiranje.

Naredimo nekaj dobrega zase in za sočloveka! Torej, čim prej telefone v roke in se prijavite!

Miha Ulčar

Tagi