Dobrodelna športna prireditev Ženskega košarkarskega kluba Domžale

V ŽKK Domžale vsako leto poskrbimo za zabavno druženje pred koncem leta naše velike košarkarske družine. Tudi letos se nismo izneverili tradiciji in v soboto, 14. decembra, izvedli športno in dobrodelno prireditev.

S prazničnim in božičnim vzdušjem smo popestrili prvenstveno tekmo naše članske ekipe proti ljubljanski ekipi Ježica, hkrati pa smo prireditvi dodali tudi dobrodelno noto. Povezali smo se s Centrom za socialno delo Domžale, kjer so nam priporočili družino s tremi otroki, ki bi zaradi težkih razmer, potrebovala našo pomoč. Za to družino smo ob prireditvi zbirali prepotrebne stvari. In kot vedno, je bil odziv naših članov izjemen in eden od vrhuncev prireditve. Zbralo se je res veliko prepotrebnih in koristnih stvari, ki bodo družini popestrile praznične dni. Prepričani smo, da šport in sočutje za druge delujeta z roko v roki, zato vemo, da tovrstni projekt ni bil zadnji. Velik hvala vsem našim darovalcem!

Prireditev se je začela že pred prvenstveno tekmo, ko so se v medsebojnih tekmah predstavile naše mlajše starostne kategorije. Ob predstavitvi igralk pa smo doživeli še drugi vrhunec prireditve, ko so naše najmlajše deklice ponosno pospremile svoje starejše vzornice na igrišče, res v pravem pomenu našega slogana #EnaEkipaEnoSrce.

V nabito polni dvorani OŠ Venclja Perka smo v prvem polčasu lahko spremljali izjemno igro naših članic. V nadaljevanju je nekoliko zmanjkalo moči in gostje iz Ljubljane so se veselile zmage, a so naša dekleta vseeno prejele aplavz za prikazano.

Pred tekmo, med tekmo in po tekmi smo se sladkali z dobrotami pekovskih mojstric in tudi kakšnega mojstra, da pa ni bilo vse samo sladko, je poskrbela naša trenerka Anja s kotičkom zdrave prehrane, marsikdo je bil presenečen nad bananinim kruhom ali bananinimi palačinkami.

Po koncu tekme smo doživeli še zadnji vrhunec prireditve, ko smo s pomočjo naših prijateljev, donatorjev obdarili prav vsa dekleta, ki trenirajo v našem klubu. Naša košarkarska družina se je v zadnjem letu precej povečala in za Božička je bil kar velik izziv pripraviti presenečenje.

Zahvaljujemo se podjetjem, ki so letos pomagala našemu Božičku:

Telekom Slovenije, AdriaticSlovenica, GB Leasing, Bluecatyarn.com, Reklame Žarn, Graditelj, Enervit, Sensilab ter Hiša na travniku.

Vesele praznike vsem, vaš ŽKK Domžale!

Avtor: ŽKK Domžale; Foto: ŽKK Domžale

Tagi