Dobljani zmagali še četrtič zapored

Članska ekipa NK Roltek Dob je v 8. krogu II. SNL gostovala pri vedno neugodni ptujski Dravi, ter jo uspela po preobratu v 2. polčasu uspela “zajeziti” in si z zmago 1:2 uspela priboriti nove 3 točke na prvenstveni lestvici.

Gostitelji so si na tekmi, ki je sicer potekala v Zavrču, prvi priigrali prednost, ko je Ptujčan Malik Bah zadel za vodstvo 1:0 v 20. minuti tekme. To je bil tudi rezultat polčasa.

V nadaljevanju so Dobljani le strnili vrste in rezultat uspeli izenačiti na 1:1 v 63. minuti, ko je v polno zadel povratnik po poškodbi, Nejc Levec, ki je vknjižil 3 gol v letošnji sezoni.

A “Modri” iz Doba po izenačenju niso popuščali in želeli odnesti domov več, kot le točko. Želja se jim je uresničila v 86. minuti tekme, ko je gol za vodstvo in končno zmago z 1:2 zabil Kristijan Šipek, ki se je na lestvici strelcev v letošnji sezoni s svojim 5 golom izenačil z Denisom Petrovičem.

S 4. zaporedno zmago Dobljani tako nadaljujejo zmagovito serijo in tesno dihajo za ovratnik novomeški Krki na 2. mestu, za katero zaostajajo 2 točki in vodilnim Radomljam, za katerimi zaostajajo 3 točke.

Čestitke za zmago in odlično nogometno predstavo!

📝📸 Gregor Horvatič, Stiki z javnostjo NK Roltek Dob

Tagi