Dobljani v goliadi z Nafto do remija

2. SNL - 9. krog

V 9. krogu 2. SNL se je članska ekipa NK Roltek Dob pomerila z NK Nafta 1903 in se morala zadovoljiti s točko, saj je ob zadnjem sodnikovem pisku na semaforju kazal rezultat 4:4.

Dobljani so bili v uvodu bolj produktivni, a so jim Prekmurci ves čas rezultatsko sledili. Prvi je mrežo gostov načel Denis Petrovič, ki se je sicer dvakrat vpisal med strelce. Do polčasa so gostje uspeli rezultat izenačiti na 2:2. Po premoru pa sta udarila tudi naša mlada upa in sicer Dino Zenkovič, ki je popeljal Dobljane v vodstvo s 3:2 ter Benjamin Markuš, ki je povišal na 4:2.

A žal to ni dovolj, saj so poleg Dobljanov tudi Prekmurci prikazali zelo napadalno igro in to se jim je obrestovalo, namreč, uspeli so rezultat znižati, ter na koncu celo izenačiti na 4:4, Dobljani pa so se morali sprijazniti, da jim je zmaga ušla iz rok. Na koncu tekme so seveda lahko zadovoljni tudi s točko, saj smo jo osvojili proti izredno borbeni in tehnično dobro pripravljeni ekipi, ki ima, tako kot mi, v svojih vrstah odlične nogometaše.

Čestitke Dobljanom za osvojeno točko, Denisu Petroviču, Dinu Zenkoviču in Benjaminu Markušu pa še posebej za dosežene gole!

Avtor: Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob; Foto: Lado Vavpetič

Tagi