Dobljani “utrdili” vodstvo na lestvici

B ekipa NK Roltek Dob, je v minulem 8. krogu Regionalne ljubljanske lige, oz. 4. SNL doma gostila ekipo iz prestolnice, NK Interblock Ljubljana in jo zanesljivo ugnala z visokih 4:0.

Večino dela so nogometaši "Modrih" iz Doba opravili že v prvem polčasu srečanja, ko je mrežo v 15. minuti zatresel Kristjan Jemec Kocjan. Le štiri minute je žogo v mrežo Ljubljančanov "pospravil" Gašper Repnik. V 34. minuti je po lepem predložku z glavo zadel kapetan Matjaž Gasior in postavil rezultat polčasa 3:0. Po bledi predstavi Ljubljančanov v prvem polčasu je bilo jasno, kdo bo odšel z igrišča, kot zmagovalec. Za "piko na i" in "dvojčka" v mreži gostov je v drugem polčasu poskrbel Kristjan Jemec Kocjan in sicer v 55. minuti, ko je zadel za končnih 4:0.

S ponovno zanesljivo in visoko zmago so nogometaši Doba še utrdili vodstvo na prvenstveni lestvici 4. SNL. Po osmih odigranih krogih vodijo 5 točk pred drugo uvrščenim NK Litija , ki je v minulem krogu "le" remizirala z NK Moravče.

V 9. krogu(22.10.2016) čaka Dobljane, ki jih trenira Dušan Smolnikar, "obračun vrha", saj odhajajo na težko in zahtevno gostovanje k Litijanom oz. NK Litija.

Čestitke "Modrim" iz Doba za izjemno predstavo na nogometni zelenici in osvojene vse 3 točke ter vratarju Albinu Veziroviču za "clean sheet".

Vse aktivnosti Nk Roltek Dob lahko dnevno spremljate preko naših socialnih omrežjih Facebook in Twitter, kakor tudi preko uradne spletne strani www.nkdob.si.

Avtor: Gregor Hrovatič; Foto: NK Roltek Dob
Tagi