Dobljani pred odhodom na priprave v Umag strli Brinje – Grosuplje

Članska ekipa “Modrih” iz Doba se je v soboto, 15. februarja 2020, na gostovanju v prijateljskem srečanju pomerila z NK Brinje – Grosuplje in ekipo 3. SNL Zahod ugnala z 0 : 2.

V 1. polčasu sta mreži na obeh straneh mirovali, obe ekipi pa sta prikazali dobro nogometno igro. V 2. polčasu pa so Dobljani “pritisnili na plin” in dvakrat zatresli domačo mrežo. Med strelce sta se vpisala okrepitvi letošnjega zimskega prestopnega roka, Simon Gregorin in Karlo Udovičič.

V sredo, 19. februarja 2020, članska ekipa NK Roltek Dob odhaja na zimske priprave v Umag, kjer se bo že prvi dan pomerila s hrvaškim prvoligašem NK Istra 1961. Tekmo bodo odigrali v Puli. V soboto, 22. februarja 2020, bodo Dobljani odigrali še eno prijateljsko tekmo v sklopu priprav in sicer v Ajdovščini, kjer se bodo pomerili s tamkajšnjim ND Primorje Ajdovščina, ki sicer nastopa v 3. SNL Zahod.
__________________________________________
NK Brinje Grosuplje : NK Roltek Dob 0 : 2 (0 : 0) FT
⚽️Simon Gregorin
⚽️Karlo Udovičič
__________________________________________

1. polčas: Čretnik Matic(V), Gajič Luka, Suljevič Dino, Gorenc-Stankovič Tibor, Femec Matevž, Račič Albert, Kunstelj Klemen(K), Radovanovič Andrija, Kolobarič Dario, Petrovič Denis.

2. polčas: Avsec Tadej(V), Avbelj Žiga, Udovičič Karlo, Suljevič Dino, Funtek Matic, Račič Albert(K), Levec Nejc, Jugovar Domen, Hrovat Gašper, Zenkovič Dino, Gregorin Simon.

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: Facebook NK Brinje – Grosuplje

 

Komentarji uporabnikov
Tagi