Dobljani do točke v Kidričevem!

Člani A ekipe "Modrih" iz Doba so v 21. krogu 2. SNL na gostovanju v Kidričevem remizirali z »nezanimivih« 0:0. NK Aluminij, s katerim imajo Dobljani še »neporavnane račune«, saj so v spomladanskem krogu doma z njimi enkrat že izgubili z 1:2, so malce le ublažili negativno statistiko, ki jo imajo z Štajerci, saj jih v letošnji sezoni še niso uspeli ugnati.

Trener NK Roltek Dob Damijan Romih tokrat žal ni mogel računati na Marka Lundra, le-ta je moral »prisilno počivati« zaradi rumenih kartonov. Trener gostiteljev Bojan Špehonja je imel tokrat na voljo popolno zasedbo, ki pa mu ni prinesla željenega rezultata.

Dobljani so sicer imeli pobudo, vendar pa sta se v »statistiko tekme« vpisala Armin Kukavica in Matic Mirtič, a le žal zaradi prejetih rumenih kartonov, kot se je to identično zgodilo v taboru domačih. Trener Romih je sicer na tej tekmi opravil »le« eno menjavo, ko je že v 37. minuti, ko je igro zapustil Domen Pele, namesto njega pa je v igro vstopil Jernej Horvat. Malce presenetljivo je na klopi »obsedel« kapetan Dobljanov Klemen Kunstelj?!

Točka je zagotovo dobrodošla na »računu« Dobljanov, a nikakor se ne gre izgubiti občutka, da bi lahko iztržili več, saj so »Modri« na nasprotnike v ligaških obračunih odlično motivirani in pripravljeni.

V naslednjem, 22. krogu Dobljani doma gostijo »Orle« iz NK Triglav Kranj. Tekma bo v nedeljo, 17. aprila 2016, ob 16.30 uri v ŠP Dob pri Domžalah.

21.krog II.SNL:
NK Aluminij: NK Roltek Dob 0:0 (FT)

Čestitke »Modrim« iz Doba za osvojeno točko na težkem gostovanju in srčno borbo na nogometni zelenici!

Vsi za šampione iz Doba!

Avtor: Gregor Horvatič; Foto: NK Roltek Dob
Tagi