Derbi na velikonočno soboto: Vir – Roltek Dob B

Članska ekipa NK Vir, ki po jesenskem delu prvenstva na 5. mestu lestvice za vodilno ekipo Doba zaostaja za 6 točk, se bo na velikonočno soboto poskušala približati vrhu MNZ lige.

Varovanci trenerja Boruta Janže so v osmih srečanjih jesenskega dela prvenstva vknjižili štiri zmage, dva remija in dva poraza, kar pomeni, da po polovici prvenstva zasedajo peto mesto na lestvici. Za drugim mestom zaostajajo vsega točko, Dobljani na prvem mestu pa so oddaljeni šest točk.

Med prestopnim rokom je ekipa, kot smo že pisali, doživela nekaj pozitivnih sprememb, odigranih pa je bilo tudi pet pripravljalnih srečanj, na katerih so venomer slavili naši nogometaši.

Za nekaj besed o pripravah in pričakovanjih pred nadaljevanjem sezone smo poprosili kapetana članske ekipe, Aleša Breznika: "S pripravami sem zelo zadovoljen, saj nas je trener zelo dobro pripravil, kar se je odrazilo na pripravljalnih tekmah. Bilo je naporno, a je ekipa pokazala pravi obraz, tudi udeležba na treningih pa je bila nad pričakovanji. Kar se tiče napovedi, si upam trditi da s takšnim odnosom in borbo, kot smo ju pokazali do zdaj, ni tekmeca, ki bi v obračunih z nami z lahkoto odnesel točko ali tri."

Virjani bodo svoje prvo srečanje pomladi odigrali na velikonočno soboto, 26. 3. 2016, ob 18.00, nasproti pa jim bo stala vodilna ekipa, ekipa Doba. DERBI bo zavoljo slabih igralnih pogojev na Viru, odigran na igrišču z umetno travo v domžalskem športnem parku in verjamemo, da se bo na tekmi zbralo lepo število gledalcev, kot se za takšno srečanje spodobi in da bomo že v soboto videli prvo zmago naših fantov ter zmanjšan zaostanek za prvim mestom na prvenstveni lestvici lige MNZ 2015/16.

Se vidimo v soboto ob 18.00 v Športnem parku Domžale!

Avtor: NK Vir; Foto: NK Vir
Tagi