Dekleta ŽNK Radomlje valentinov vikend preživela na pripravah v Vrsarju

Od 14. do 17. februarja so se dekleta ekip U11, U13, U15, U17 in članic, v sklopu priprav na spomladanski del prvenstva, mudila na pripravah v hrvaškem letovišču v Vrsarju. Dekleta so povprečno opravila dva treninga dnevno in odigrala tudi nekaj prijateljskih srečanj. Kljub napornemu urniku so dekleta našla tudi nekaj časa za zabavo in druženje.

Dekleta so pred odhodom v Vrsar v Radomljah opravila dopoldanski trening in se nato okoli 14:30 odpravila proti Vrsarju. Po namestitvi v sobah hotela Pineta je sledil sprehod po okolici, večerja in večerni sestanek. Ker je dekleta čakala naporna sobota, so bila ob 22:30 že vse v svojih posteljah. Sobota se je začela z zgodnjim vstajanjem, jutranjim tekom in zajtrkom. Po zajtrku so dekleta opravila dopoldanski trening na razmočenem igrišču v Vrsarju. Popoldne je članice in dekleta ekipe U17 čakalo prijateljsko srečanje z ekipo ŽNK AH Mas Tech, mlajše ekipe pa so opravile popoldanski trening. Zvečer je dekleta U17 čakala še analiza tekme, večerja in še kako zaslužen počitek. Jutranji ritual se tudi v nedeljo ni pretirano spreminjal. Ob 10:00 so se dekleta ekipe U17 pomerile s članicami, mlajši del ekipe pa je čakal trening. Članice so po kosilu opravile analizo srečanja z Ankaranom, do konca nedelje pa so vse ekipe opravile še en trening in sicer na dveh lokacijah v Vrsarju. Sledila je večerja in spanje pred zadnjim dnem priprav. V ponedeljek so dekleta opravila le dopoldanski trening, ekipa deklet U15 pa je odigrala prijateljsko tekmo s fanti NK Interblock. Po kosilu je sledilo pakiranje in vožnja nazaj proti Radomljam. Naša dekleta nadaljujejo s pripravami na spomladanski del prvenstva v Športnem parku v Radomljah. Za povsem popolne predstave potrebujejo le še glasno navijanje vseh nas in podporo z roba igrišča. Se vidimo torej meseca marca na tekmah naših deklet, kjer bomo vsi v en glas navijali za Radomljanke.

Dekleta pričnejo s spomladanskim delom prvenstva v naslednjih terminih:

Članice
30.03.2014: ŽNK Radomlje – ŽNK Preša Slovenj Gradec (ŠP Radomlje)
13.04.2014: ŽNK Jevnica – ŽNK Radomlje (Jevnica)

Dekleta U17
05.04.2014: ŽNK Maribor – ŽNK Radomlje (Maribor)
12.04.2014: ŽNK Radomlje – Krim (ŠP Radomlje)

Deklice U15: 06.04.2014: 5. turnir

Deklice U13: 12.04.2014: 5. turnir

Več informacij o klubu in dogajanju najdete na naši spletni strani oziroma facebooku, seveda pa še vedno v svoje vrste vabimo vsa dekleta, ki si želijo poskusiti z igranjem nogometa. Pridružite se nam, ne bo vam žal.

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

Avtor: Klara Rudič; Foto: Klara Rudič/ŽNK Radomlje
Tagi