Dekleta navduševala tudi tokrat!

V zadnjem septembrskem vikendu so se na igriščih po tednu premora ponovno merila dekleta ŽNK Radomlje, ekip U17 in članic, na 2. turnirju lige deklic U13-zahod pa so se v Velesovem predstavile tudi naše deklice.

Deklice U13 navdušujejo z razigranostjo
Naše druge najmlajše predstavnice (U13) so se v soboto predstavile na 2. Ligaškem turnirju, ki je tokrat potekal v Velesovem. Kljub neizkušenosti in predvsem mladosti so se deklice predstavile v zelo dobri luči in dokazale, da se na treningih marljivo in spretno učijo nogometnih veščin. Pokazala so velik napredek v primerjavi s prejšnjim turnirjem, ekipa pa je zelo mlada in bo nanje v prihodnosti potrebno še kako računati.

Dekleta U17 presenetile Pomurke
DU17 so tokrat odšle na gostovanje v Beltince k ŽNK Pomurje. V prvem polčasu so presenetile branilke naslova in nekajkrat resno ogrozila vrata nasprotnikov, rezultat po prvem delu pa je bil 0:0, kar je med gledalci in domačimi predstavniki povzročilo nemalo negodovanja. Našim dekletom so v drugem polčasu malce pošle moči in so prejele 4 gole, vseeno veljajo za presenečenje kroga, saj nihče ni pričakoval tako dobrega odpora Radomljank, dekleta trenerja Meha Bašića pa si za prikazano igro in borbenost zaslužijo čisto desetko. Seveda ne smemo pozabiti na zveste navijače in starše, ki so dekleta spremljali tudi na najbolj oddaljenem gostovanju sezone in poskrbeli tudi za malico po odigrani tekmi.

Oglejte si fotogalerijo s srečanja (avtor: Frane Komatar)

Članice zasluženo do novih treh točk
Članice so v nedeljo gostovale v Velesovem. V težkih razmerah za igro, ob močnem deževju in razmočenem igrišču, so pobudo praktično ves čas držale Radomljanke, vendar so gostje po zadetku Vanje Šiljak s prostega strela povedle z 1:0. Radomljankam je uspelo do polčasa z zadetkoma Barbare Kralj in Larisse Šoronda spreobrniti rezultat, v drugem polčasu pa so dosegle še 5 zadetkov za končnih 1:7 (Gadnik Katarina, Boh Monika, Kralj Barbara 2x in Kočevar Petra).

Oglejte si fotogalerijo s srečanja (avtor: Rok Zore)

Naslednji teden so članice proste (čez 14 dni pa v Športnem parku Radomlje gostijo Mariborčanke), DU17 v soboto v Športnem parku gostijo Jevničanke, DU15 pa odhajajo na turnir v Ilirsko Bistrico.

Avtor: Anže Jereb; Foto: Anže Jereb, Frane Komatar, Rok Zore (ŽNK Radomlje)
Tagi