Dekleta na poletni septembrski vikend izjemno razpoložena

V preteklem vikendu so se na igriščih merila dekleta ekip U15, U17 in Članice. V štirih srečanjih so bile naše nogometašice izjemno uspešne, saj so kar trikrat zmagale in enkrat remizirale, skupno pa dosegle kar 17 zadetkov.

Prvi turnir deklic U15
V Velenju je potekal prvi jesenski turnir U15. Radomljanke so prikazale lepo in kombinatorno igro, blestele pa so predvsem z odnosom na igrišču in pozitivno energijo. Na prvem srečanju so se pomerile z vrstnicami iz dolenjske, ŽNK Krka, in bile boljše nasprotnice, a se je srečanje končalo z delitvijo točk 0:0. Na drugem srečanju so naša dekleta dosegla kar pet zadetkov in prepričljivo ugnala vrstnice z Vrhnike. Čestitke dekletom in trenerju za odličen uvod v sezono. Naslednji turnir pa bodo dekleta odigrala čez 14 dni, 22.9. na Krimu.

Oglejte si fotogalerijo s turnirja (Foto: Simona Vrhovnik)

Dekleta U17 s sedmico do treh točk
Dekleta U17 so na sobotnem srečanju v Športnem parku Radomlje gostila novinke iz Ajdovščine. Že od samega začetka so Radomljanke pritisnile na gostujoča vrata in po 22-ih minutah vodila že s 4:0. Zadele so Žejen Larisa, Slana Pia in Černelič Ana 2x. Gostje so v 35. minuti po zadetku s prostega strela Kuštrin Zale znižale na 4:1, a je tik pred koncem prvega polčasa izzid prvega dela (5:1) postavila Gadnik Katarina. V drugem delu je v 60. minuti Gadnikova povišala na 6:1, končni rezultat 7:1 pa je v 70. minuti postavila Šarlah Kaja. Čestitke dekletom za prikazano, že sedaj pa vas vabimo na naslednje srečanje deklet U17, ki bo to soboto, 7.9. ob 16.00 ponovno doma v Športnem parku Radomlje, ko pri nas gostujejo Ptujčanke.

Oglejte si fotogalerijo s srečanja (Foto: Frane Komatar)

Članice zanesljivo preko Slovenj Gradca
Po dveh zaporednih porazih (v 2. krogu in četrtfinalu pokala) so članice ponovno okusile slast zmage. V 3. krogu so gostovale pri zadnjeuvrščeni ekipi lanske sezone in jih gladko odpravile s 5:2. Rezultat pa vendarle ni pravi odraz dogodkov na igrišču, saj bi si naša dekleta zaslužila tudi višjo zmago, a tokrat žoga ni in ni hotela v gol domačink. Vendarle je ponovno dobro formo s tremi zadetki potrdila Ivanuša Lara (3., 32. in 84. minuta), po en gol pa sta dodali še Bogolin Adrijana in Šoronda Larissa, ki je tako prvič zadela odkar je okrepila naše vrste. Za domačinke je dvakrat zadela mlada Preksavec Nika, kar pa je bilo premalo, da bi korošice lahko ogrozile drugo letošnjo zmago. Omeniti velja še dva rumena in posledično rdeči karton Bogolinove, katera ima tako prepoved nastopa na prihodnjem srečanju, ki bo to nedeljo, 15. 9. v Športnem parku Radomlje, ko v goste prihaja ŽNK Jevnica. Verjamemo da bodo naša dekleta ponovno pokazala iz kakšnega testa so in razveselila svoje navijače z novimi tremi točkami.

Oglejte si fotogalerijo s srečanja (Foto: Aleš Zore)

Avtor: Uroš Juračič, ŽNK Radomlje
Tagi