Dejan Djuranović novi trener članske ekipe NK Radomlje

Le nekaj dni pred pričetkom pripravljalnega ciklusa članske ekipe Nogometnega kluba Radomlje, je prišlo do zamenjave na mestu prvega trenerja. Roberta Pevnika je zamenjal Dejan Djuranović.

Robert Pevnik se je ob odhodu zahvalil klubu, predvsem pa (sedaj že bivšim) igralcem, za korekten odnos in odlično opravljeno delo v spomladanskem delu prvenstva ter zgodovinski dosežek kluba v 2. SNL. Sam pravi, da je ekipa s katero je deloval v pretekli polovici sezone odlična, mlada z veliko potenciala, ki veliko obeta, svojemu nasledniku pa želi čim več športnih uspehov na radomeljski klopi.

Novi trener Dejan Djuranović je bil v pretekli sezoni trener mladinske ekipe v sosednjih Domžalah in vroč radomeljski stolček prevzema iz rok Pevnika, s katerim sta sodelovala že poprej v klubu ob Kamniški bistrici, kjer je Djuranović opravljal delo športnega direktorja v času, ko je bil ravno Pevnik glavni trener.

Dejanu želimo vsi navijači in podporniki kluba veliko športnih uspehov in že komaj čakamo na pričetek prvenstva, ki bo v nedeljo, 11. 8. 2013. Priprave nanj naj bi članska ekipa pričela 1. julija, tekmovalni pari pa bodo znani po žrebu na Brdu pri Kranju, 28. 6. 2013. Seveda vas bomo o novostih okrog igralskega kadra obveščali sproti.

Omenimo še to, da je že znana sestava 2. SNL za novo sezono:

1. NK Aluminij
2. ŠD Dob
3. NK Krško
4. NK Radomlje
5. ŠD Šenčur
6. NK Šampion
7. ŠD Šmartno ob Paki
8. NK Bela Krajina
9. NK Ankaran Hrvatini
10.ŠD NK Veržej

NK Bela Krajina, ki je v TL 2012/13 v 2. SNL dosegel 9. mesto in pridobil ustrezno licenco za 2. SNL, se uvrsti v 2. SNL 2013/14 na podlagi posebnih določil Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji.

NK Ankaran Hrvatini in ŠD NK Veržej se v 2. SNL 2013/14 uvrstita na podlagi doseženih športnih rezultatov (1. mesto v 3. SNL zahod oz. Vzhod v TL 2012/13). 

Avtor: Uroš Juračič, NK Radomlje; Foto: Damjan Žibert, 24ur.com
Tagi