Danes začel s svojim mandatom novi direktor

Zavod za turizem in šport Kamnik

Svet javnega zavoda Zavod za turizem in šport Kamnik je na 14. seji dne 5. februarja 2024, predlagal ustanoviteljici svojo izbiro kandidata za direktorja Zavoda za turizem in šport Kamnik, Luka Svetca, ki je dve leti izvajal funkcijo vršilca direktorja Zavoda. Z današnjim dnem pa je prevzel funkcijo direktorja.

Člani Sveta Zavoda za turizem in šport Kamnik so za razpisano delovno mesto po  tehtnih argumentih večinsko izbrali Luka Svetca, saj ima izbrani kandidat največ kompetenc, izkušenj in strokovnih znanj na področju turizma. Po predhodnem soglasju ustanoviteljice Zavoda, Občine Kamnik, je tako z dnem 23. februarja 2024, Svet Zavoda imenoval LUKO SVETCA za direktorja javnega Zavoda za turizem in šport Kamnik, za dobo štirih let, od danes, 1. marca 2024 dalje.

Novo izvoljeni direktor Luka Svetec je ob svoji izvolitvi povedal: »Iskreno se zahvaljujem predstavnikom Sveta Zavoda za turizem in šport Kamnik za izkazano zaupanje. Prav tako se želim zahvaliti občinskim svetnicam in svetnikom, ki so to izbiro potrdili, kar še dodatno potrjuje skupno zavezanost k našim ciljem.

V zadnjih dveh letih sem imel čast voditi Zavod kot vršilec dolžnosti direktorja, in v tem času sem se lahko zanesel na izjemno sodelovanje in podporo mojih sodelavcev. Njihova predanost in trdo delo sta bila ključna za uspešno izvedbo naših projektov, za kar sem jim iz srca hvaležen.

Zavedam se, da sta turizem in šport v Kamniku izjemno pomembna in igrata ključno vlogo v naši skupnosti. Zato sem predan temu, da kot direktor izpolnim visoka pričakovanja, ki jih imate do mene. Moj cilj je, da ostanem dostopen in odziven za vse deležnike, ki delujejo na področjih, ki jih Zavod pokriva. Hkrati bom stremel k temu, da Zavod ne le pozitivno vpliva na turizem in šport, ampak tudi prispeva k razvoju in izboljšanju drugih področij v naši lokalni skupnosti, kjer lahko s svojimi znanji, izkušnjami in infrastrukturo naredimo razliko.

Pred nami so izzivi, a tudi velike priložnosti. Prepričan sem, da bomo skupaj nadaljevali z razvojem Kamnika kot privlačne destinacije za obiskovalce in kot odličnega kraja za življenje naših občanov. Hvala vsem za vaše zaupanje in podporo. Veselim se sodelovanja z vami in soustvarjanja svetle prihodnosti za Kamnik.«

Avtor; Foto: Zavod za turizem in šport Kamnik

Tagi