Dan za dame in dan zame, ko mislim nase in plešem zase!

Drage dame, pridite plesat, en popoldan, štiri ure. Za vse dame, ki ljubijo gibanje ob glasbi, smo strnili tri tipe plesa na sobotni popoldan, 16. novembra ob 15.00 uri. Za dušo, telo in srce, odklop in užitek.

V letošnjem letu Plesna šola Miki in idejna vodja Irena Pfundner prvič organizirata “MINI FESTIVAL PLEŠEM ZASE”. Gre za manjšo obliko in izvedbo tradicionalnega pomladnega festivala Plešem zase, ki je bil letos izveden že petič.

Tokratni mini festival ostaja zvest motu celodnevnega “Dan za dame in dan zame, ko mislim nase in plešem zase” in ponuja venček čudovitih plesnih delavnic z enkratnimi učiteljicami, z uvodnim izraznim plesom Connect z Ireno Pfundner, preko senzualnega Divas De Cabaret z Ano Uršič, do zabavnega Salsation® masterclass Trio Fantastico s Katio Mello, Giulio Valentino Facchini in Ireno Pfundner.

Plešemo solo, vsi dodatni rekviziti bodo na lokaciji, v Plesni šoli Miki, Kamniška cesta 24a, Zgornje Jarše pri Domžalah. V predprodaji do 15.11. je cena vseh delavnic 25 eur, samo Salsation® masterclassa 15 eur. Na dan dogodka pa 30 oziroma 17 eur. Obvezna je prijava z obrazcem TUKAJ.

Se vidimo, da zaplešemo!

Plesna šola Miki

Komentarji uporabnikov
Tagi