Čudoviti visokogorski svet na trail teku v Kranjski Gori spoznavali tudi Domžalčani

Minulo soboto je v čudovitem visokogorskem svetu Alp in še neodkritih kotičkih v okolici Kranjske Gore potekal Trail Tek Kranjska Gora, ki je ponudil 10, 15, 30 in 60 kilometrske preizkušnje po gorskih poteh, kjer se prepletajo lažji in boljši tereni, vmes pa je tekače presenetil tudi kakšen bolj tehničen predel. Trail teka se je udeležilo tudi nekaj Domžalčanov, ki so nam zaupali, da je bil to eden najlepših tekov, ki so jih kdaj tekli.

Teka po čudovitem svetu Julijskih Alp in prekrasnih kotičkih v okolici Kranjske Gore so se udeležili podžupanja Občine Domžale mag. Renata Kosec, ki se je podala na 34,5 kilometrsko preizkušnjo, Mira Bečan, vodja Službe za turizem na Občini Domžale, se je podala na 10 kilometrsko preizkušnjo, na bolj zahtevno traso in sicer 60 kilometrov, pa sta se podala Janez Kosirnik iz CZR Domžale in Jure Pezirc. Ekipa Domžalčanov je bila seveda številčna, poleg omenjenih so se teka na različnih trasah udeležili še Gregor Kosec, Barbara Kosirnik, Primož Bečan, Tadeja Pezdirc, Andrej Juteršek, Ana Juteršek in Neža Pezdirc.

Podžupanja mag. Renata Kosec nam je povedala, da je bil to res vrhunski tek s čudovitimi razgledi in pozitivno energijo na vsakem koraku, pri tekačih, na postajah na progi, pri prostovoljcih, navijačih in v cilju: “Iskrene čestitke celotni ekipi Kranjska Gora Trail in KinVitalu iz Domžal za odlično organizacijo in nepozabni tek v prelepih Julijcih. Se vidimo prihodnje leto.“

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Ekipa tekačev iz Domžal

Tagi