Članska ekipa ŽKD Ledita na domačih tleh z novo zmago in novimi točkami v Extra ligi LPI.SI

Naša članska ekipa Ledita je tudi na domačih tleh prinesla novo zmago in nove točke. Komaj čakamo, da se naša pot pod koši Extra lige LPI.SI nadaljuje.

Članice Ledita so v nedeljo 6.11.2016 ob 16.00 v POŠ Ihan gostile ekipo Krka iz Novega mesta. Glede na to, da so naše gostje zelo uigrane in so ob enem tudi težke nasprotnice, smo se Leditke dodatno pripravljale na tekmo. Tekma je minila v pozitivnem vzdušju in športnem srečanju. Igralke so se disciplinirano držale navodil, ohranile mirne glave skozi celo tekmo in začetno prednost uspele ohraniti do konca. Veseli smo, da so igrale vse igralke in dosegle tudi prve koše oziroma točke za člansko ekipo. Priložnost so zelo dobro izkoristile tudi naše kadetinje. Vsaka se je zabeležila med strelke, pokazale pogum tudi v fazi branjenja in se dobro priloagodile tempu tekme.

Z veseljem povemo, da smo zabeležile še eno zmago pod domačimi koši v Extra Ligi LPI.SI. Uspešen članski krst pa sta zelo uspešno prestali kadetinji Manca Kepic in Tina Vide, ki je v ekipi najmlaša (letnik 2002).

Vse pohvale vsem in vsaki posebej za prikazano. Čestitke tako gostujoči ekipi kot tudi zmagovalni domači za prikazano ter srečno obema še naprej. Posebna zahvala gre našim obiskovalcem ter podpori s tribun. Nekatere najmlajše so nas prijetno presenetile z obiskom tekme. Vse pohvale! … se vidimo pod koši EXTRA LIGE LPI.SI.

Slika pove več kot besede. Prispevek tekme ter komentar gostujočega trenerja Saša Rebeka in domače trenerke Elvire Rošić Ključanin, kapetanke Leditk Tjaše Senčar, igralke ekipe Ledita Pie Zupan, ter igralke ekipe Krka Anje Špoljar si oglejte v videu zgoraj.

Zahvaljujemo se generalnemu pokrovitelju Lektorsko-prevajalski agenciji LPI.SI, da so nam omogočili tekmovanje v Extra ligi LPI.SI.

Avtor: ŽKD Ledita; Foto, video: ŽKD Ledita
Tagi