Članice in kadetinje ŽNK Radomlje na Rogli odigrali prvi pripravljalni tekmi

Članice in kadetinje ŽNK Radomlje zaključujejo s pripravami na Rogli. V pretek in soboto sta selekciji opravili po dva treninga dnevno, v nedeljo pa sta ekipi odigrali tudi pripravljalni srečanji z FC Spartak Trnava in ŽNK Dinamo Zagreb.

Petkovi in sobotni treningi so bili v znamenju pridobivanja kondicije, ekipi pa sta v soboto odigrali tudi krajše medsebojno srečanje. Nedeljsko tekmo med ekipama DU17 ŽNK Radomlje in FC Spartak Trnava so dobile Radomljanke z rezultatom 14-2 (6-2). Za mlade Radomljanke so zadele Lara Klopčič (2x), Ana Milović(6x), Nina McQuarrie (4x) in Eva Vodušek (2x). To je bila prva pripravljalna tekma za kadetinje in njihovega novega trenerja Gregorja Moharja.

Prvo enajsterico kadetinj so sestavljale Pia Božič, Ajda Kličić, Lara Klopčič, Lucija Urankar, Dora Belavić, Maša Černivšek, Eva Vodušek, Sara Adam, Ana Milović, Špela Ručman in Nina McQuarrie. Vstopile pa so še Nina Kovač, Katarina Peterka in Anamarija Čibej.

Popoldne pa so tekmo odigrale še članice. Srečanje proti zagrebškemu Dinamu je zaznamovalo neurje, ki je po slabe četrt ure igre zajelo Roglo in za približno deset minut prekinilo tekmo. Radomljanke so začele tekmo z Niko Šapek, Karmen Ulbin, Izabelo Križaj, Saro Agrež, Tijo Vrhovnik, Katarino Gadnik, Barbaro Kralj, Zalo Kuštrin, Zalo Vindišar, Nevo kumalić in Ano Černelič. V nadaljevanju tekme so vstopile še Larisa Žejen, Sarah Ljubijankić, Staša Čagran, Katarina Jagarinec, Pamela Begić, Katarina Peterka, Nina Ekić, Nina Predanič in Manja Rebolj. Rumene so tekmo dobile z rezultatom 4-1, dvakrat je zadela Barbara Kralj, enkrat Nina Predanič, enkrat pa so modre zatresle lastno mrežo.

Že naslednji teden čaka članice pripravljalna tekma proti selekciji U15 NK Kalcer Radomlje.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje
Komentarji uporabnikov
Tagi