Čarobni dan popestril tudi Klub borilnih veščin Domžale

Minulo nedeljo je v organizaciji Zavoda Zaupanje v Arboretumu Volčji potok potekal že sedmi Čarobni dan, na katerem so se v velikem številu zbrale družine, ki so imele na voljo številne ustvarjalne, plesne, športne in druge delavnice, čarobni oder pa so tudi letos zasedli številni glasbeni izvajalci, plesne skupine in druge animacijske skupine.

Na dogodku, ki je bil tudi dobrodelno obarvan, so s svojo delavnico sodelovali tudi člani Kluba borilnih veščin Domžale, ki so na prireditvenem prostoru postavili ring, v katerem so obiskovalcem prikazali borilne veščine, sami pa so se lahko poskusili tudi v boksu z Big gloves rokavicami. V Klubu borilnih veščin Domžale so dejali, da so se z veseljem udeležili tega dogodka, ki je bil dobrodelno obarvan, saj je Zavod Zaupanje s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in druge obšolske dejavnosti.

Zaupali so nam tudi, da jih je obiskalo veliko število obiskovalcev, med njimi tudi nekdanja vrhunska alpska smučarka Špela Pretnar.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale
Tagi