Brezplačni tečaj drsanja in zimske počitnice

Ni bilo težko poiskati tiste, ki so bili pripravljeni skupaj z Zavodom za šport prevzeti celotno breme tega tečaja, obenem pa prispevati, da bo drsališče polno tudi v času zimskih šolskih počitnic. Polno predvsem različnih aktivnosti, seveda v pričakovanju velikega števila otrok in v popoldanskem času tudi starejših.

Temeljni namen je aktivno zdravo življenje mlajših in starejših, na objektu, ki je bil zgrajen do faze (nadstrešek), ki omogoča vsakodnevne, celodnevne aktivnosti, ne glede na vremenske razmere.

Najprej sta na vrsti tečaja, kmalu pa bodo sledile zimske počitnice in zagotovo bo vse skupaj zelo zanimivo. Pri tem pričakujejo še kakšno dodatno pobudo, ki jo lahko vključijo v dogajanje zadnjega tedna v mesecu februarju.

Razpisana sta termina za oba tečaja drsanja in koncipirana okvirna vsebina zaključnih aktivnosti. Zadnji dan zimskih šolskih počitnic, se bo morda še drugače vtisnil v spomin otrokom in drugim, ki ste radi na drsališču.

Vabljeni torej, da se  s svojo prijavo na razpis pridružite na aktivnih zimskih počitnicah z brezplačnim tečajem drsanja!

Vsebina razpisa

Prijavni obrazec


 

Avtor: Zavod za šport in rekreacijo Domžale; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi