Branilka U17 ŽNK Radomlje, Irena Zupan, tudi kot komentatorka SPORTKLUB-a

Nepogrešljivi igralki ekipe deklet U17, Ireni Zupan, se je v nedeljo izpolnila velika želja, katero sta ji pomagala usresničiti njena mama in radijski voditelj Radia 1, Denis Avdić. V živo je namreč komentirala srečanje svoje najljubše ekipe – Barcelone, z njenim najljubšim komentatorjem, Goranom Obrezom.

Nedelja 6.1.2013, bo za našo nogometašico Ireno Zupan za vedno zapisana z zlatimi črkami, saj se ji je uresničila dolgoletna želja. V živo je namreč komentirala srečanje 18. kroga, 1. španske nogometne lige BBVA, ko sta se na stadionu Camp Nou pomerila Barcelona in Espanyol. Srečanje se je končalo po Ireninih željah, z rezultatom 4:0 (2x Pedro, po 1x Xavi in Messi) v korist Barcelone, za nekaj trenutkov pa se je kot spretna komentatorka na televizijski sceni preizkusila tudi naša Irena, ki je dokazala, da resnično dobro pozna Barcelonine nogometaše. Pohvalil jo je tudi sam Goran Obrez, ki je dejal, da se je odrezala bolje od nemalokaterega kandidata, ki se je udeležil komentatorskih avdicij, kar je za Ireno vsekakor izjemna pohvala. Poleg Irene se je na komentatorskem mestu izkazal tudi Denis Avdić, za katerega verjamemo, da bi bil lahko odličen komentator.

Čestitke Ireni ob odličnem komentiranju in izkazanem pogumu, katerega ji ne manjka niti na zelenicah, kjer se bo v prihodnjih dneh z ekipo pod vodstvom trenerja Meha Bašića začela pripravljati na spomladanski del prvenstva.

Na spletni strani Radia 1 si lahko ogledate še videoposnetek, kako sta se pri komentiranju znašla Irena Zupan in Denis Avdić

Vir: ŽNK Radomlje, Radio 1

Komentarji uporabnikov
Tagi