Vpisi v šolo brazilskega jiu jitsa

V Hiši na Travniku že od letošnjega marca deluje prva šola brazilskega jiu jitsa v domžalski občini – Gracie Barra Domžale. Gre za svetovno izjemno razširjeno skupnost šol, trenutno jih je že blizu tisoč.

Brazilski jiu-jitsu je borilna veščina, ki temelji na samoobrambi, njena glavna značilnost so različne tehnike, ki omogočijo tudi telesno šibkejši ali manjši osebi, da se ubrani pred fizično močnejšemu nasprotniku. Primerna je za vse ljudi, ne glede na spol ali starost.

V GB Domžale so na voljo tako treningi za otroke (od 6. leta), kot tudi odrasle. Treningi temeljijo na disciplini, izboljšanju psiho-fizičnih sposobnosti, gradnji pozitivne samopodobe in prinašajo ogromno novih življenjskih izkušenj. Za otroke občasno organizirajo tudi seminarje proti vrstniškemu nasilju.

foto: osebni arhiv

Vpisi odraslih potekajo prek celega leta, otroke pa k vpisu vabijo še posebej na začetku novega šolskega leta. Če premišljujete o tem, da bi se vpisali ali pa želite, da vaš otrok trenira brazilski jiu jitsu, vas vabijo na brezplačno uvodno uro.

foto: osebni arhiv

JIU – JITSU ZA VSAKOGAR

Več informacij:
info@gbdomzale.si
www.gbdomzale.si
FB, IG: @gbdomzale

Tagi