V Klubu borilnih veščin Domžale pričeli z rednimi treningi

Klub borilnih veščin Domžale je pričel z rednimi treningi po programu samoobrambe, rekreacije boksa, rekreacije kickboxinga, tekmovalnega športnega boksa in tekmovalnega športnega kickboxinga od 5 let starosti dalje. 

V Klubu so člani razdeljeni na vadbi v 4 skupine. Prva je od starosti 5 do 9 let, druga 9 do 14 let, tretja 14 do 18 let in četrta nad 18 let, katero obiskuje čedalje več veteranov in veterank, kjer skrbijo za svoje fizično stanje, boljše počutje.

Na treningih pridobijo psihofizično znanje, izboljšajo oziroma pridobijo motorične znanja, agilnost, gibčnost, moč, ogromno se izvaja kardio vaje. Za vpis v Klub se ne potrebuje predznanja tega športa. Ker je to najtežji šport na svetu potrebuje ta šport strokovnjaka. To je trener Marjan Bolhar strokovni športni delavec 2 stopnje z trenerskimi diplomami in licencami boksa, kickboxinga v tem športu je največji mojster v Sloveniji, ter svojo več člansko vaditeljsko ekipo, ki zna delati in je strokovna.

Klub je član Boksarske zveze Slovenije in Kickboxing zveze Slovenije. Obe zvezi pa sta tudi članici Olimpijskega komiteja Slovenije.

Člani se držijo reda z upoštevanjem priporočil NIJZ.

Več informacij o treningih in urniku si lahko ogledate tukaj.

Avtor: Klub borilnih veščin Domžale; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

 

Tagi