Tri judoiste Judo kluba Ippon Kamnik prejele nagrado na prireditvi Judoist leta 2023

V pretekli tekmovalni sezoni so se judoisti Judo kluba Ippon Kamnik izkazali z neverjetnim trudom in predanostjo, kar je privedlo do izjemnih dosežkov.  Ekipa mladih fantov v kategoriji U14 – starejši dečki se je izkazala in osvojila izjemno tretje mesto v skupnem seštevku Slovenskega pokala. Ta dosežek ni le rezultat individualnih naporov, temveč odraža tudi odlično povezanost in sodelovanje v ekipi.

Prav tako s ponosom povemo, da so tri kamniške judoistke prejele prestižen naziv Judoistke leta 2023 med mlajšimi kadetinjami. Nastja Drakšič Koštomaj, Timeja Starovasnik in Haya Veinhandl Obaid so s svojimi izjemnimi rezultati in predanim pristopom izstopale v tekmovanjih ter s tem pustile neizbrisen pečat v svetu juda.

Nastja Drakšič Koštomaj je v kategoriji starejših deklic do 14 let osvojila 2. mesto in prejela nagrado. Haya Veinhandl Obaid  in Timeja Starovasnik pa sta si z enakim številom točk v skupnem seštevku delili 2. mesto med mlajšimi kadetinjami, v močni konkurenci slovenskih judoistk do 16 let.

Ne gre pozabiti tudi ekipe fantov v kategoriji U14, ki so skupaj dosegli izjemen rezultat – ekipno tretje mesto v skupnem seštevku Slovenskega pokala. To potrjuje, da so ne le odlični posamezniki, temveč prava ekipa, ki stopa skupaj v smeri uspeha.

Napovedujemo, da bomo tudi v prihodnje stremeli k visokim uvrstitvam in si prizadevali za še večje dosežke. Vse to je le začetek uspešne poti Judo kluba Ippon Kamnik, saj se veselimo novih izzivov in priložnosti, ki nam jih prinaša prihodnost.

Avtor: Katarina Kumer; Foto: Katarina Kumer

 

Tagi