Trdo delo se obrestuje, tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale z odličji

Trdo delo se obrestuje. To so minuli vikend z odličji dokazali tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale, saj so Mark Patrik Keržan, Žana Hribar in Gaja Hribar na državnem prvenstvu v kickboxingu v disciplini point-fighingu postali državni podprvaki, na tekmovanju v ligi bok je Brin Tomc osvoji 1. mesto, Miha Lavrič pa 2. mesto.

Tekmovalke in tekmovalci Kluba Borilnih veščin Domžale so trdo trenirali že med poletnimi počitnicami, in tako krepili svojo pripravljenost za tekmovanja, ki jih jeseni ne bo manjkalo. Posebne priprave je klub za njih organiziral med 25. in 27. septembrom 2020, ki so potekale v Kranjski Gori, ki se jih je udeležilo šestnajst članic in članov kluba. Tridnevne priprave so zajemale sedem treningov, te pa so začeli z jutranjim tekom in nato nadaljevali z delom v dvorani. Vse dni jih je spremljala odlična energija. Trdo delo se je seveda obrestovalo.

V soboto, 3. oktobra 2020, se je na Ptuju v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije odvilo državno prvenstvo v kickboxingu v disciplini point-fighingu, ki se ga je udeležilo 110 borcev in bork vseh starostnih kategorij. Na tekmovanju so nastopili tudi tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale, pod vodstvom vaditeljic Gaje Šalamun in Eve Ravnikar, ki sta odlično opravili svoje delo, saj so trije tekmovalci postali državni podprvaki: Mark Patrik Keržan med mlajšimi kadeti do 42 kg, Žana Hribar med starejšimi kadetinjami +65 kg in Gaja Hribar med mladinkami do 70 kg.

Odlično so tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale nastopili tudi naslednji dan v Podčetrtku, kjer je Boks zveza Slovenije organizirala ligo boksa. Na tekmovanju je Brin Tomc med mladinci do 64 kg osvojil 1. mesto, Miha Lavrič pa med člani do 81 kg 2. mesto. V kotu naših domžalskih boksarjev pa je odlično vlogo odigral Boštjan Sušnik.

V Klubu borilnih veščin Domžale se ob tej priložnosti zahvaljujejo svojim pokroviteljem, ki so jim omogočili priprave: Aqua Install, Miloš Keržan, s.p., Burgar Tech d.o.o, AL IN gradbene storitve, Alexander Levec SP. in Enzo grafika, d.o.o..

Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Tagi