Tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale odlični na državnem kickboxing prvenstvu in v boks ligi

Ta sobota je bila tekmovalno borbena na kar dveh koncih Slovenije. V Ormožu je potekalo državno kickboxing prvenstvo v KL disciplini, v Športni dvorani Domžale pa se je odvijala boks liga 2023. Na obeh tekmovanjih je imel svoje predstavnike Klub borilnih veščin Domžale, ki so nastopili odlično in posegli po najvišjih mestih.

Na državnem kickboxing prvenstvu v KL disciplini je Luka Počivavšek med starejšimi kadeti do 57 kg postal državni prvak, Nika Hotujec pa je državna prvakinja postala v kategoriji mladink do 70 kg. Patrik Mark Keržan je v kategoriji starjši kadeti do 52 kg osvojil 3. mesto, Kijan Kociper v kategoriji kadeti do 47 kg 3. mesto, Žiga Hribar v kategoriji starejši kadeti do 69 kg 3. mesto, Pan Lajovič v kategoriji starejši kadeti do 47 kg 2. mesto, Žan Molk v kategoriji starejši kadeti 2. mesto, Žana Hribar v kategoriji mladinke do 70 kg 2. mesto in Maks Koselj v kategoriji starejši kadeti do 63 kg 4. mesto.

V boks ligi 2023, ki se je tokrat odvijala v Domžalah, je Rok Avgustinčič v kategoriji mladinci do 86 kg zmagal, Žan Močnik pa v članski kategoriji do 67 kg izgubil.

Miha Ulčar; Foto: KBV Domžale

Tagi