Redni letni občni zbor Kluba borilnih veščin Domžale

V sredo, 16. junija 2021, je Klub borilnih veščin Domžale v Letnem gledališču v Dobu organiziral redni letni občni zbor kluba, že 18. po vrsti. Na občnem zboru so članicam in članom predstavili poročila za leto 2020 ter program dela za leto 2021. Prav tako so podelili priznanja za leto 2020.

Priznanja za leto 2020 so prejeli: Gaja Šalamun (naj članica), Brin Tomc (naj član), Eva Ravnikar, Boštjan Sušnik in Jure Benčina (za pomoč v klubu). Po občnem zboru so članice in člani kluba polagali izpite za rumene, oranžne ter modre pasove. Modri pas sta z odliko položili Gaja Šalamun in Gaja Hribar. Modri pas je zajemal je tehnike obrambe, samoobrambe, pravilnih padcev, borb …

Pred komisijo dolgoletne članice kluba Petre Starbek, Miha Močnika, mojstra borilnih veščin 1. dan črni pas, ter Marjana Bolharja, mojstra borilnih veščin 3. dan črni pas, je svoje znanje pokazalo več kot 30 članic in članov od 92 članov kluba. Po izpitih pasovih so se člani okrepili z odličnimi trojanskimi krofi. Ob tej priložnosti se v klubu zahvaljujejo Milošu Starbeku za pomoč pri izvedbi občnega zbora.

To soboto tekmovalke in tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale nastopajo na državnem prvenstvu v point fight disciplini kickboxinga, ki ga organizira Kickboxing zveza Slovenije. Prav tako bo potekala tudi liga boks, ki jo organizira Boks zveza Slovenije. Oba tekmovanja bosta potekala na Ptuju.

Več informacij o Klubu borilnih veščin najdete na spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani in Instagram profila. Zaupali so nam še, da bodo treningi potekali čez vse poletje.

Miha Ulčar; Foto: Evar Ravnikar, Klub borilnih veščin Domžale

Tagi