Mladi boksar Stepan za Boksarski klub Hayat do prve zmage v sezoni

Boksarski ring Maribora je v soboto, 17. februarja 2024 gostil prvo kolo izjemno napetega tekmovanja, kjer so se pomerili izkušeni boksarji in mladi upi. V ospredju so bili izjemni dvoboji, med katerimi je blestel tudi Stepan Kholodov, ki je s svojo odločnostjo in borbeno naravnanostjo osvojil zmago in klubu priboril zaslužene 3 točke.

Navdušujočo predstavo je prikazal tudi Zakhar Kholodov, čeprav je bil njegov nastop nekoliko manj srečen. V drugi rundi je moral žal priznati premoč nasprotniku, a velja omeniti, da je Zakhar stopil v ring šele drugič in to v višji težinski kategoriji. Kljub porazu je pokazal izjemen potencial in voljo do napredka, kar napoveduje svetlo prihodnost tega mladega boksarja.

Za Boksarski klub Hayat iz Kamnika je nastopil tudi Stefan Velkovski iz Avstrije, ki je zastopal barve našega kluba. Kljub trdemu boju je moral na koncu priznati poraz po sodniški odločitvi 2:1. Vendar pa je pomembno poudariti, da je bil to izjemno tesen dvoboj, ki je dodal še večji naboj celotnemu tekmovanju.

Kljub nekaterim porazom smo v klubu zadovoljni z izkupičkom in verjamemo, da bodo bodoči nastopi še bolj prepričljivi.

Avtor: Katarina Kumer; Foto: arhiv Klub Hayat

 

Tagi