Marjan Bolhar na pripravah avstralske in novozelandske reprezentance v kickboxingu

Reprezentanci Avstralije in Nove Zelandije v kickboxingu je po štirih letih ponovno prišla na priprave v Slovenijo, pred WAKO – World Kickboxing Senior Championship 2023, ki se med 17. in 26. novembrom odvija v Albufeiri na Portugalskem .

Obe omenjeni reprezentanci se pred dvemi leti, zaradi covida nista mogli udeležiti svetovnega prvenstva v Italiji, zato sta v letošnjem letu toliko bolj številčnejši. Med njimi tudi večkratni svetovni prvaki, nosilec več šampionskih pasov, zmagovalka letošnjih svetovnih iger, ki so se odvijali v Savdski Arabiji.

Marjan Bolhar, dvakratni prvak Oceanije je od vodstva Avstralske reprezentance prejel povabilo, da se udeleži njihovih priprav, vabilu pa se je odzval z veseljem. Na pripravah jim je domžalski šampion svetoval pri določenih tehnikah, gibanju in podobno.

Bolhar nam je zaupal, da so se imeli z ekipo več kot odlično. Ob tem nam je povedal še eno šalo in sicer so ga med prostim časom velikokrat spraševali, če je kje v bližini kakšen medved. Drugače pa so bili nad Slovenijo, naravo in ljudi navdušeni.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Carlito Danté Rodrigues

Tagi