Klub borilnih veščin Domžale iz evropskega pokala prinesel 2 kolajni

Klub borilnih veščin Domžale je zelo aktivno športno društvo naše občine. V preteklih dneh so se udeležli dveh tekmovanj in na enem krasno zastopali Slovenijo, občino in klub, na drugem pa se preizkusili v boksarski ligi. Klub so na tekmovanjih predstavljali: Zoja Mrak, Ožbej Lukman, Žan Močnik in Gregor Lazar. 
Med 16. in 18. febuarjem je v Zagrebu potekal kickboxing open – Europski pokal. Tekmovanja sta se udeležila dva predstavnika Kluba Borilnih Veščin Domžale in sicer Zoja Mrak in Ožbej Lukman. V kategoriji mladink/članic do 50 kg je Zoja osvojila vrhunsko 2. mesto. V kategoriji starejših kadetov do 37 kg, pa je Ožbej osvojil odlično 3. mesto.
V soboto, 17. februarja 2024, je potekal 1. krog Slovenske boksarske lige v Mariboru. Klub Borilnih veščin Domžale sta zastopala dva člana. Žan Močnik, v kategoriji do 71kg in Gregor Lazar, ki je prvič nastopal v ringu in je tekmoval v kategoriji do 80 kg. Veselimo se že našega naslednjega izziva, ki bo od 23. do 25. marca, ko bo potekalo Državno prvenstvo Slovenije v boksu v vseh posameznih kategorijah.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke!

Polona Mežnar; Foto: KBV Domžale

Tagi