Klub borilnih veščin Domžale ima tri nove državne prvake v kickboxingu

V soboto, 19. junija 2021, je v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije v Športnem dvorani Center na Ptuju potekalo državno prvenstvo v point fight disciplini kickboxinga. Državnega prvenstva so se udeležili tudi tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale, ki so z odličnimi borbami osvojili tri prva in eno tretje mesto.

Kljub borilnih veščin Domžale je na državnem prvenstvu v point fight disciplini kickboxinga, ki je minulo soboto potekal na Ptuju, dobil tri nove državne prvake. Državni prvak med dečki do 30 kg je postal Gal Kvas, državni prvak med mlajšimi kadeti – 47 kg je postal Mark Patrik Keržan, državna prvakinja med starejšimi kadetinjami +65 kg pa je postala Žana Hribar, sestra Gaje Hribar, nosilke več prvih mest na svetovnem pokalu v Italiji. Gaja je na tem državnem prvenstvu osvojila 3. mesto med mladinkami do 65 kg. Ekipo je vodila Gaja Šalamun.

Istočasno je v organizaciji Boks zveze Slovenije na isti lokaciji potekala liga boks, na kateri sta odlično boksala domžalska boksarja Domen Burgar (mladinci do 81 kg) in Gal Pirš (člani do 71 kg). Ekipo je vodil Jure Benčina.

Več informacij o Klubu borilnih veščin najdete na spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani in Instagram profila.

Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Tagi