Klub borilnih veščin Domžale ima 6 državnih e-kickboxing prvakov

Kickboxing zveza Slovenije je minuli vikend organizirala e-kickboxing državno prvenstvo, ki se ga je udeležilo 785 registriranih tekmovalcev iz cele Slovenije. Med njimi so bile tudi tekmovalke in tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale, ki so se odrezali več kot odlično, saj jih je šest osvojilo prvo mesto in naslov državnih prvakov v disciplini e-kickboxing.

V kickboxingu se tekmuje v sedmih disciplinah, tekmovalci kluba Borilnih veščin Domžale pa so v letošnjem letu v vseh disciplinah uspeli osvojiti kar 21 naslovov državnih prvakov. Nazadnje je šest tekmovalk in tekmovalcev osvojilo naslove državnih prvakov še v disciplini e-kickboxing.

Državni prvaki v e-kickboxingu za leto 2021 iz Kluba borilnih veščin Domžale so:

  • Dečki (18 kg) – Matic Koščak
  • Dečki (24 kg) – Patrik Čepon
  • Mlajše kadetinje (do 28 kg) – Veni Hribar
  • Starejši kadeti (63 kg) – David Juteršek
  • Mladinke (70 kg) – Gaja Hribar
  • Člani (63 kg) – Brin Tomc

V Klubu borilnih veščin Domžale, ki je član Kickboxing zveze Slovenije in Boks zveze Slovenije, so nam še povedali, da bo Boks zveza Slovenije v jeseni organizirala državno prvenstvo v boksu za posameznike vseh starosti in kategorij, njihovi tekmovalci pa se že pridno pripravljajo na to preizkušnjo.

Več informacij o Klubu borilnih veščin najdete na spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani in Instagram profila.

Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale, Kickboxing zveza Slovenije

Tagi