Judo klub Komenda organiziral že 6. Judo camp Terme Olimia 2023

Judo klub Komenda je že 6. leto zapored v Podčetrtku, natančneje v Termah Olimia organiziral mednarodni judo camp, priprave za športnike judoiste iz cele Slovenije in tujine. Letošnje leto se je priprav udeležilo preko 250 mladih športnikov in trenerjev iz 25 klubov. Judo camp je potekal od srede, 26., do sobote, 29. aprila 2023.

V sredo smo se v Terme Olimia pripeljali z vlakom in se namestili v apartmaje v Vasi Lipa. Vsak dan smo imeli jutranji tek v prelepi naravi ter dva judo treninga, ki jih je vodil odličen trener Slavko Tekić, mojster juda 5. Dan, trener nemške reprezentance pokrajine Hamburg, ki je s sabo pripeljal tudi svojo nemško ekipo trenirancev. Treningi so potekali v dveh ločenih starostnih skupinah za mlajše in starejše.

Vsak dan smo se dobro okrepčali v hotelski restavraciji Breza, kjer smo jedli samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo. Zvečer smo se sprostili v bazenih Termalija in Familyfun, kjer so otroci poleg kopanja v bazenih in vožnje na toboganih uživali tudi v gaming sobi z playstation igricami ter namiznim tenisom in ročnim nogometom.
Priprave so bile zares vrhunske, udeleženci so se imeli odlično, se veliko borili in naučili novih tehnik, poleg tega pa spoznali ogromno novih prijateljev.

Avtorica: Katarina Kumer; Foto: Judo klub Komenda

Tagi