Judo klub Ippon Kamnik odnesel kar 15 medalj

Osvojil 1. mesto ekipno na Pokalu Gorice

Judo klub Ippon Kamnik je v soboto, 30. marca 2024, navdušil na mednarodnem tekmovanju Pokal Gorice, kjer so se naši mladi judoisti izkazali s fenomenalno predstavo. Ekipa je domov prinesla kar 15 kolajn, od tega štiri zlate, štiri srebrne in sedem bronastih. S takšnimi izjemnimi rezultati smo zasluženo osvojili prvo mesto med vsemi 33 sodelujočimi klubi.

V kategoriji mlajših kadetov U16 so naši tekmovalci pokazali vrhunsko pripravljenost in zavzeli stopničke zmagovalnega odra. Leon Adrović, Karim Veinhandl, Pavle Ilić in Nastja Drakšič Koštomaj so osvojili zlata odličja, Teo Bizjak srebrno, Stepan Kholodov bronasto odličje, medtem ko sta Rok Ravnikar in Martin Zupančič zasedli visoka mesta v konkurenci.

Tudi starejši dečki in deklice U14 ter mlajši dečki in deklice U12 niso razočarali. Drugo mesto so osvojili Vanja Ćirović, Ambrož Kristan, Klara Smrke, bronasto kolajno pa Zakhar Kholodov, Alex Malgaj, Svit Starovasnik, Tibor Ćirović, Mihajlo Ilić in David Uršič. Odlično sta se borila tudi Anatolij Rusak in Aleks Kolenko, ki sta bila peta. Prav vsi so prispevali k izjemnemu uspehu kluba z osvojenimi kolajnami.

V klubu smo ponosni na naše judoiste in njihov trud ter predanost. Ti rezultati so rezultat številnih ur trdega dela in treninga, ki so jih naši športniki vložili v priprave na to tekmovanje. Iskrene čestitke vsem tekmovalcem in trenerjem za dosežen uspeh, ki je le še ena potrditev odličnega dela, ki poteka v Judo klubu Ippon Kamnik.

Avtor: Katarina Kumer; Foto: Judo klub Ippon Kamnik

Tagi