Darko Flis ob odprtju Gasilske olimpijade v Celju izvedel karate KATO

Na dan odprtja gasilske olimpijade, ki je trenutno v polnem teku, se je Darko Flis, domžalski karateist s sestro Marinko in snemalcem odpravil v Celje, mesto z zelo bogato kulturno zgodovino. Ravno te dni  namreč knežje mesto gosti Gasilsko olimpijado 2022, ki je zelo pomembna preizkušnja za posamezne vrhunsko usposobljene gasilce, kakor tudi za organizatorje te zahtevne prireditve.

Darko Flis se je s spremstvom ustavil na Krekovem trgu v Celju. Tam je naredil karate kato kot samostojni podpornik gasilske olimpijade. Snemanje so mu odobrili na oddelku stikov za medije Gasilske zveze Slovenije, za kar se jim Darko zahvaljuje.

V Celju poteka te dni bitka za osvojitev gasilskega Olimpa. Na Gasilski olimpijadi Celje 2022 sodeluje 198 ekip iz 23 držav. Med njimi je 19 ekip, ki sestavljajo slovensko reprezentanco. V Celju je vse nared za tekmovanje na Gasilski olimpijadi Celje 2022, katere častni pokrovitelj je predsednik Republike Borut Pahor, ki je bil tudi slavnostni govornik. Svečano odprtje Gasilske olimpijade je potekalo v sredo, 20. julija 2022 z velikim gasilskim koncertom in več kot 200 nastopajočimi.

Avtor: Marinka Flis; Foto: posnetek zaslona MP; Video; Marinka Flis

Tagi