Darko Flis naredil karate kato ob odhodu Matjaža Korošca v pokoj

V torek, 16. januarja 2024, je bilo v prostorih Centra za zaščito in reševanje Domžale veselo, da je kaj. Član poklicnih gasilcev CZR Domžale in tudi predsednik Gasilske zveze Domžale Matjaž Korošec je na ta dan imel s svojimi sodelavci »fešto« ob odhodu v pokoj.

Na povabilo svetovno uveljavljenega športnega borca smeri boks in fulkontakt ter poklicnega domžalskega gasilca Marjana Bolharja, se je zabave udeležil tudi domžalski karateist Darko Flis. V CZR Domžale so namreč sodelavcu Matjažu Korošcu pripravili pester program, med tem programom pa je Darko Flis naredil karate nastop. Darko je čestital Matjažu za odhod »na drugo delovno mesto«, pokoj, zahvalil pa se je tudi Marjanu Bolharju za povabilo.

Matjaž je bil vidno vesel ob tako lepo pripravljenem pestrem večeru. Karateist Darko Flis je bil tudi izredno vesel, saj je bil prvič v takem intervencijskem centru, kjer je občutil globoko povezanost gasilcev. Ta povezanost se je močno čutila tudi ob tem veselem dogodku, kljub temu, da je izmena gasilcev bila v stalni pripravljenosti, da veseli dogodek spremeni v intervencijo in nudenje pomoči občankam in občanom. Takih hitrih intervencij se je dolgo let udeleževal tudi novopečeni upokojenec Matjaž Korošec.

Avtor: Marinka in Darko Flis; Foto, video: Marinka in Darko Flis

Tagi