Boksarski klub Hayat Kamnik do prvih letošnjih točk v Boksarski ligi

Boksarji Boksarskega kluba Hayat so se od petka, 2., do nedelje, 4. oktobra 2020, mudili na vseslovenskih boksarskih pripravah v Termah Olimia, ki so se zaključile s spektakularnimi dvoboji na 3. kolu Boksarske lige Slovenije v nedeljo.

Za Boksarski klub Hayat je v kategoriji pionirji do 32kg nastopil Stepan Kholodov talentirani 10 letni borec, ki prihaja iz Rusije. Nastopal je v rdečem kotu. Za Stepana je bilo to prvo tekmovanje v boksu, a je pokazal, da je iz pravega testa in se ničesar ne boji. Z dobro taktiko in dovršenimi udarci je nasprotniku Stefanu Bojiću iz Boksarskega kluba Kranj (trener Duško Čavić) narekoval tempo in na koncu zmagal po točkah 2 – 1. Stepan je že dan prej blestel na tatamiju in v judu osvojil srebrno kolajno, a mu je kljub temu ostalo še dovolj moči za še eno zmago.

Vsekakor je ta uspeh velik korak naprej tudi za Boksarski klub Hayat, ki je letos odprl skupino Boks za otroke v Kamniku in Komendi ter se tudi z mlajšimi začel udeleževati boksarskih tekmovanj in nastopov v ligi.

Avtor: Katarina Kumer; Foto: Boksarski klub Hayat

Komentarji uporabnikov
Tagi