20 let delovanja Kluba borilnih veščin Domžale

V dvorani Kulturnega društva Jožef Virk v Dobu, se je v sredo 22. maja, odvijal dogodek ob 20. obletnici delovanja Kluba Borilnih veščin Domžale. Zbralo se je ogromno število mladih članov in njihovih sorodnikov ter uglednih gostov.
Med njimi so svečanosti prisostvovali podžupan Borut Ernestl Občine Domžale, podpredsednica Krajevne skupnost Dob, mag. Nataša Dovič Krašovec, predsednik Kickboxing zveze Slovenije Vladimir Sitar, predsednik Kluba Borilnih veščin Ptuj Edvard Štegar, predsednik Težko atletskega Kluba Domžale Ivan Peterca, karate mojster Darko Flis, predsednica Športno atletskega društva Mavrica Mojca Grojzdek, boksarski sodnik Lado Arčon, predsednik Kulturnega društva Jožef Virk Dob, Mihael Starbek, profesor športne vzgoje, Dragan Miškovič, trener kluba Pon do kwan Izlake Tilen Zajc ter ostali.
Prireditev je s pomočjo predsednika Kluba borilnih veščin Domžale Marjana Bolharja vodil in povezoval športni novinar Gašper Bolhar, ki je že v uvodu na zelo spontan način povezoval obletnico kluba.
Prisotne so navdušili tudi mladi člani, ki so odlično predstavili vso tehnično znanje borilnih veščin, za dobro razpoloženje pa je poskrbel Franci Kek, s prikazom, kako premagati samega sebe. V zaključnem delu so bila podeljena priznanja najbolj zaslužnim članom. Klub borilnih veščin Domžale je s strani predsednika Kickboxing zveze Slovenije Vladimirja Sitarja prejel plaketo za uspešno delo. Vsekakor je bil to odličen prikaz dejavnosti kluba,  ki že 20 let ustvarja zmagovalce – verjamemo, da bodo tako zagnani še naprej.
Klub borilnih veščin Domžale, Foto:Gašper Bolhar, Tilen Zajc
Tagi