12 prvih mest za Klub borilnih veščin Domžale

Tekmovalke in tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale so na dveh državnih kickboxing prvenstvih osvojili kar 12 zlatih medalj.

V soboto, 3. julija 2021, je v Trebnjem v organizaciji Kluba borilnih veščin Fearles Fighter Dobrnič in Kickboxing zveze Slovenije potekalo državno kickboxing prvenstvo v KL in Ring disciplinah. Tekmovalke in tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale so na tem tekmovanju osvojili devet prvih, eno drugo in tri tretja mesta. Odlično so se odrezali tudi na državnem tekmovanju v disciplini kickboxing Point Fight, ki je 19. junija 2021, potekalo na Ptuju. Osvojili so tri prva ter eno tretje mesto.

V Klubu borilnih veščin Domžale pravijo, da so omenjeni uspehi dobra popotnica za novembrsko mednarodno tekmovanje Slovenia Open, ki bo potekalo v Zagorju ob Savi.

Kickboxing bo postal polno priznan olimpijski šport

Izvršni odbor MOK je WAKO v celoti podprl in bo na seji MOK v Tokiu obravnaval predlog, da kickboxing postane polno priznan olimpijski šport.

“Ponosni in veseli smo, da se naše in vaše delo obrestuje. To je dosežek, ki priznava vso delo in dosežke na področju institucionalnega razvoja in promocije ter napredek tega športa. Hvala neverjetni in trdni ekipi WAKO!“, so ob tej veseli novici zapisali v Kickboxing zvezi Slovenije.

Več informacij o Klubu borilnih veščin najdete na spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani in Instagram profila.

Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale, Kickboxing zveza Slovenije

Tagi